Vezi cine va cânta în deschiderea concertului Shakira de la Bucureşti - VIDEO

Smiley şi Bosquito vor cânta în deschiderea concertului pe care Shakira îl va susţine pe 7 mai în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în cadrul Emagic Summer Fest, informează organizatorii, Emagic.

493 afișări
Imaginea articolului Vezi cine va cânta în deschiderea concertului Shakira de la Bucureşti - VIDEO

Vezi cine va cânta în deschiderea concertului Shakira de la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Show-ul divei latino este inclus în turneul mondial "The Sun Comes Out", turneu de promovare al celui mai recent album al artistei, al şaptelea din cariera sa.

Interpret, compozitor, producător, dansator, prezentator tv sau actor, Smiley este la ora actuală unul dintre cei mai apreciaţi şi talentaţi artişti români. Smiley a intrat în atenţia publicului ca membru al trupei Simplu, alături de care a lansat din 2002 până în prezent numeroase single-uri de succes, precum "Oare ştii", "Hai, Bye", "Să zburăm spre cer", "O secundă", "Jumătatea ta", "Zece", "Oficial îmi merge bine", "Mr. Originality" sau "Dance for Money".

În paralel, Smiley s-a concentrat şi asupra cariei solo, lansând în 2008 albumul "În lipsa mea" răsplătit cu discul de aur şi titlul de "Best Album" în cadrul Romanian Music Awards. Single-urile "Designed to love you", "Am bani de dat", "Preocupat cu gura ta" şi "În lipsa mea" i-au adus lui Smiley nu doar un număr impresionant de fani, ci şi numeroare No.1 în topurile de specialitate.

Doi ani mai târziu a urmat "Plec pe marte" cel de-al doilea album solo, cu un sound şi un stil mai elaborat decât primul material. Cel de-al doilea single de pe album, "Love is for free", i-a adus lui Smiley şi recunoaşterea internaţională, piesa intrând în topurile radio-urilor din Franţa şi Grecia. Cel mai recent single semnat Smiley se numeşte "Dream girl" şi a fost lansat chiar luna aceasta.

După o perioadă de pauză, Radu Almăşan s-a întors recent în România, alături de colegii săi din noul proiect muzical pe care artistul l-a demarat în Los Angeles, Statele Unite. Odată reîntors acasă, alături de lucrul cu noua trupă, Radu a început să compună din nou în limba română, ceea ce a condus firesc la noi piese sub numele Bosquito. Astfel, trupa revine în atenţia publicului cu un show special pe care îl va prezenta publicului român pe 7 mai, în Piaţa Constituţiei.

Înfiinţată în anul 1999, Bosquito este una dintre cele mai cunoscute trupe de latino-pop din România. Promovând un stil muzical relativ nou la momentul respectiv, un amestec de latino-rock cu influenţele gypsy, balcanice şi simfonice, trupa s-a făcut cunoscută, devenind o prezenţă constantă în clasamentele muzicale româneşti.

De la debutul pe scena autohtonă, trupa a lansat nu mai puţin de patru albume şi nenumărate single-uri de succes, precum "Pas cu pas", "Hopa Hopa", "Două mâini" sau "Marcela". Cea mai recentă piesă Bosquito, "Tobogan", a fost lansata la finele anului trecut, fiind primită cu entuziasm de către fani.

Biletele la show-ul din Piaţa Constituţiei pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi The Ark, la următoarele categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip - 280 de lei, gazon A - 180 de lei şi gazon B - 120 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici