Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la lansarea primului magazin H&M din România - FOTO

Vedetele din showbiz-ul autohton nu au ratat deschiderea primului magazin H&M din România, care a avut loc aseară la Unirea Shopping Center. Şi pentru că la un eveniment de modă toate privirile se îndreaptă catre outfituri, vedetele şi-au ales cu mare grijă ţinutele. Unele au preferat să vină îmbrăcate casual, iar altele au considerat că o ţinută elegantă se potiveşte mai bine evenimentului.

436 afișări
Imaginea articolului Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la lansarea primului magazin H&M din România - FOTO

Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la lansarea primului magazin H&M din România - FOTO

Adela Popescu, Diana Popescu, Laura Coşoi şi Maria Dinulescu au preferat rochiile lungi, elegante, în timp ce Dana Rogoz, Gina Pistol şi Corina Caragea au mers pe stilul casual.

Andreea Esca nu a ratat nici ea lansarea H&M în România şi a venit însoţită de soţ şi de fiica sa, Alexia. În vârstă de 10 ani, Alexia nu a plecat din magazin fără câteva hăinuţe: şi-a reînnoit garderoba, însă nu a exagerat cu shopping-ul.

Andreea Esca obişnuieşte să o ia destul de des pe Alexia la prezentări de modă sau lănsări de magazine, însă declară că nu depăşeste niciodată limita atunci când vine vorba de cumpărături.

Vezi mai multe fotografii de la lansarea H&M în România pe www.perfecte.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici