Viaţa cântăreţului Paul McCartney, subiectul unui volum de benzi desenate

Decizia cântăreţului Paul McCartney de a părăsi trupa The Beatles şi de a-şi construi o carieră solo reprezintă subiectul unui volum de benzi desenate care doreşte să le oferă fanilor o nouă perspectivă despre destrămarea celebrului grup britanic.

117 afișări
Imaginea articolului Viaţa cântăreţului Paul McCartney, subiectul unui volum de benzi desenate

Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Intitulat "Paul McCartney: Carry that Weight", acest volum de 24 de pagini reprezintă cea de-a treia carte pe care editura americană Bluewater Productions o publică despre trupa The Beatles, care s-a destrămat în anul 1970.

Speculaţiile despre faptele care au determinat destrămarea grupului britanic variază de la diferenţe artistice la dispute de ordin legal între membrii trupei britanice la căsătoria solistului John Lennon cu artista niponă Yoko Ono.

Paul McCartney a declarat că grupul The Beatles, din care au mai făcut parte George Harrison şi Ringo Starr, era deja pe cale să se destrame atunci când John Lennon a cunoscut-o pe Yoko Ono.

Deşi editura americană l-a contactat pe Paul McCartney, acesta nu a contribuit la realizarea volumului de benzi desenate.

După ce a părăsit trupa The Beatles, Paul McCartney şi-a construit o carieră solo de succes şi a înfiinţat grupul Wings alături cu prima lui soţie, Linda McCartney.

Volumul de benzi desenate "Paul McCartney: Carry that Weight" va fi lansat şi în format digital şi va fi disponibil în magazinele americane începând de miercuri.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici