Viaţa unui tânăr fără adăpost, schimbată radical după un video devenit viral

Viaţa unui tânăr fără adăpost din Columbia s-a schimbat radical, după ce a publicat un video în care îşi sărbătoreşte câinii cu un tort şi lumânări.

863 afișări
Imaginea articolului Viaţa unui tânăr fără adăpost, schimbată radical după un video devenit viral

Sursa foto: YouTube

José Luis Matos are 25 de ani şi trăieşte pe străzile din Bucaramanga, capitala departamentului columbian Santander. Toată lumea îl cunoaşte drept „Choco Aventura”, unul dintre numeroşii oameni fără adăpost din oraş.

În ultimele zile, un videoclip a devenit viral pe reţelele de socializare, schimbându-i viaţa. În imagini se vede cum tânărul taie un tort decorat cu două lumânări şi oferă câte o porţie celor doi câini ai săi, Nena şi Shaggy, care poartă „pălării aniversare”.

De asemenea, tânărul le cântă „La mulţi ani" şi apoi îi îmbrăţişează şi îi sărută, scrie La Stampa.

Scena i-a emoţionat pe mulţi internauţi care s-au organizat pentru a-l ajuta: Choco a primit haine noi, un telefon mobil, un loc de muncă şi chiar un loc unde să locuiască alături de animalele sale de companie.

În replică, tânărul, împreună cu David Guerrero, un activist pentru drepturile omului, a organizat o colectă de alimente, care va ajuta câţiva câini fără stăpâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici