Victoria Beckham şi-a redecorat locuinţele din Londra şi Los Angeles în stil feng shui

Victoria Beckham se pregăteşte pentru venirea pe lume în această vară a celui de-al patrulea ei copil, redecorându-şi locuinţele din Londra şi Los Angeles cu ajutorul principiilor feng shui, informează dailymail.co.uk.

50 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham şi-a redecorat locuinţele din Londra şi Los Angeles în stil feng shui

Victoria Beckham şi-a redecorat locuinţele din Londra şi Los Angeles folosind principiile feng shui (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Victoria Beckham, în vârstă de 36 de ani, a apelat în acest scop la serviciile unor consilieri specializaţi în aceste tehnici.

"Victoria este o mare admiratoare a tehnicilor feng shui. Nu va păstra niciun obiect în colţurile camerelor, pentru a înlătura energia negativă", a spus o sursă.

"Victoria a folosit şi foloseşte în continuare principiile feng shui", a declarat la rândul său purtătorul de cuvânt al vedetei britanice.

Victoria Beckham, fosta "Posh" din grupul "Spice Girls", lucrează în prezent la noua ei colecţie de articole vestimentare, ce va fi prezentată luna viitoare la Săptămâna modei de la New York.

David şi Victoria Beckham s-au căsătorit pe 4 iulie 1999 şi au împreună trei fii. Brooklyn Joseph s-a născut la 4 martie 1999, cu patru luni înainte de căsătoria părinţilor săi, şi a fost cel care a purtat verighetele la ceremonie. Romeo James s-a născut la 1 septembrie 2002, iar Cruz David la 20 februarie 2005.

Familia locuieşte la Los Angeles, din iulie 2007, când Beckham a semnat un contract cu clubul LA Galaxy. Mijlocaşul englez se va antrena însă la începutul acestui an, până la 10 februarie, cu echipa Tottenham Spurs.

Feng shui, obicei antic în China, ce constă în aranjarea obiectelor în spaţiu pentru a atinge armonia cu mediul înconjurător şi a aduce prosperitate, are numeroşi adepţi atât în China, cât şi în alte zone de pe mapamond.

Experţii în feng shui sunt consultaţi frecvent de către celebrităţi, care doresc să fie sfătuite în luarea unor decizii ce privesc evenimente importante cum sunt căsătoriile, amenajarea locuinţelor şi birourilor sau identificarea perioadele propice pentru aducerea pe lume a copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici