VIDEO Angajatul unui supermarket a leşinat chiar în faţa Prinţului Charles, în timpul unei discuţii cu membrul Casei Regale

  • Prinţul Charles a făcut o vizită la un centru de distribuţie al unui supermarket
  • Un angajat al lanţului de magazine a schimbat câteva replici cu Prinţul Charles, după care a leşinat chiar în faţa acestuia
  • Bărbatul şi-a revenit rapid şi a continuat conversaţia cu membrul Casei Regale a Marii Britanii
3418 afișări

Un incident a avut loc în cadrul unei vizite pe care Prinţul Chales a realizat-o la centrul de distribuţie al unui supermarket din Marea Britanie. Un angajat al lanţului de magazine s-a prăbuşit în faţa Prinţului de Wales, cauzând panică printre cei prezenţi, relatează AP.

Mai multe persoane au sărit în ajutorul bărbatului pentru a-i oferi primul ajutor. El şi-a revenit rapid şi a continuat discuţia cu membrul Casei Regale.

Prinţul Charles şi soţia sa Camilla, Ducesa de Cornwall, au mers la centrul de distribuţie al lanţului de magazine pentru mulţumi angajaţilor pentru munca depusă în timpul pandemiei de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici