VIDEO ”Avertismentul” unui copil care susţine că a fost extraterestru şi a trăit pe Marte

  • Un copil geniu susţine că este un extraterestru de pe Marte care s-a reîncarnat în formă umană după ce specia sa a fost exterminată într-un conflict nuclear şi vrea să ne avertizeze cu privire la ceea ce va urma.
  • Boriska Kipriyanovici a demonstrat o înţelegere remarcabilă a conceptelor ştiinţifice şi astronomice şi a spus că ştie atât de multe pentru că într-o viaţă anterioară a trăit pe Marte.
32741 afișări
Imaginea articolului VIDEO ”Avertismentul” unui copil care susţine că a fost extraterestru şi a trăit pe Marte

Sursa foto: Youtube

Boriska Kipriyanovici, acum în vârstă de 24 de ani, i-a nedumerit pe experţi de când au aflat despre el în 2017, iar acum un videoclip cu afirmaţiile sale sinistre a stârnit o nouă panică online, potrivit Mirror.

De la o vârstă fragedă, el le-a povestit oamenilor despre viaţa sa anterioară pe Marte, unde a trăit printre o civilizaţie extraterestră care a fost devastată de război şi apoi de o catastrofă nucleară.

Boriska a spus că a fost pilot printre extratereştri şi că a călătorit pe Pământ în 1996, iar apoi a "renăscut" şi a devenit om, şi vrea să ne avertizeze în legătură cu o bătălie viitoare.
 
Boriska, care preferă să i se adreseze cu numele de 'Indigo Child', a spus că există şi alţi supravieţuitori de pe planeta sa natală, care au scăpat de apocalipsă construind adăposturi.
 
El a spus că cei ca el au o înălţime de doi metri şi jumătate, respiră dioxid de carbon, iar mulţi sunt nemuritori şi nu mai îmbătrânesc de la 35 de ani. „Îmi amintesc acea perioadă când aveam 14 sau 15 ani. Marţienii purtau războaie tot timpul, aşa că deseori trebuia să particip la raiduri aeriene cu un prieten de-al meu. Puteam călători în timp şi spaţiu zburând în nave spaţiale rotunde, dar observam viaţa pe Pământ cu avioane triunghiulare. Navele spaţiale marţiene sunt foarte complicate".
Boriska a spus că rasa umană mai are multe cunoştinţe de deblocat, iar Marele Sfinx din Egipt deţine cheia. „Viaţa umană se va schimba atunci când Sfinxul va fi deschis, are un mecanism de deschidere undeva în spatele urechii; nu-mi amintesc exact", susţine Boriska.
 
Afirmaţiile extravagante au stârnit discuţii interminabile pe site-urile de teorie a conspiraţiei.
 
Se spune că Boriska ar fi dat dovadă de o inteligenţă mult peste medie încă de la o vârstă fragedă şi că citea, scria şi vorbea la doar 18 luni.
 
El a devenit celebru în Rusia după ce i-a uimit pe adulţi cu poveştile sale despre fosta sa viaţă pe Marte, în timpul unei excursii cu cortul, la vârsta de şapte ani.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici