VIDEO | Deznodământul surprinzător al luptei dintre un piton, un bursuc şi doi şacali

Turista Roselyne Kerjosse, de 60 de ani, s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit luna trecută, când a fost martora unor scene incredibile în timpul unui safari în Parcul Naţional Chobe din Botswana.

34483 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Deznodământul surprinzător al luptei dintre un piton, un bursuc şi doi şacali

Filmarea surprinde de aproape confruntarea dintre un piton uriaş, un viezure melivor şi doi şacali înverşunaţi. Deşi majoritatea ar tinde să îi considre pe şacali câştigători, rezultatul luptei este mai degrabă surprinzător, relatează People

Primele secvenţe arată cum pitonul se pregăteşte să înghită viezurele în jurul căruia se încolăcise. Micul mamifer a scăpat cu viaţă după ce doi şacali au intervenit în fugă şi au atacat şarpele uriaş. Eliberat, viezurele nu s-a făcut nevăzut, ci a început să îi şicaneze pe şacalii care îşi disputau prada. Ignorând cu desăvârşire pericolele, bursucul s-a aruncat în luptă, dezvelindu-şi dinţii. Spre uimirea turiştilor care au privit întreaga scenă, viezurele a reuşit să îşi intimideze adversarii, care au renunţat la piton în favoarea victimei iniţiale. Acesta a dispărut în tufişuri să se hrănească, trăgând după el trupul şarpelui ucis de şacali.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici