Video VIDEO Haine unicat din orice material. Un tânăr tasmanian revoluţionează moda

  • Haine dintr-o saltea veche? Da, de ce nu?
  • Dar din prosoape de bucătărie sau de baie? Sau din saci de boabe de cafea?
  • Noah Johnson este un designer de modă tasmanian, în vârstă de 21 de ani ce revoluţionează lumea modei cu creaţiile sale din materiale salvate, reciclate.
  • Piese de artă, nu doar de vestimentaţie, sunt de acord şi internauţii.
  • Şi este dublu câştig: pentru persoana care îmbracă haina (poartă ceva unicat), dar şi pentru mediu (circa 92 de milioane de tone de textile ajung anual la groapa de gunoi).
1943 afișări
„Orice tip de material la care te poţi gândi, eu îl folosesc”, spune desginerul de modă. Noah este celebru pe TikTok. Tânărul a cucerit deja internauţii cu hainele sale reciclate.
 
Inspiraţia lui vine de la tipul de material. Îl observă, îl atinge, „stă” cu el, apoi ia caietul de desen şi face schiţe cu ce îi trece prin minte. Ce rezultă este uimitor. Şi este gata în circa două zile.
 
Tânărul în vârstă de 21 de ani spune că pasiunea a furat-o de la mama. „Mama ţinea o maşină de cusut de când avea 20 de ani, aşa că am început la cos la ea. Când am stricat-o, s-a supărat tare. Apoi, am rugat-o să-mi cumpere o maşină de cusut de ziua mea. Aşa am început să creez haine reciclate. Prima jachetă pe care am creat-o a fost din perechi vechi de blugi”, povesteşte artistul. 
 
 
                                          Noah, alături de mama sa, sursa principală de inspiraţie. FOTO Noah Johnson
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici