VIDEO Întâlniri pe dezbrăcate, ON AIR, la radio. Dacă invitaţii se plac merg direct în pat. Totul este filmat!

Kyle Sandilands şi Jackie O Henderson, recunoscuţi pentru emisiunile şocante pe care le fac la radio, au "recidivat" cu un format cât se poate de exploziv: Naked Dating.

60727 afișări
Imaginea articolului VIDEO Întâlniri pe dezbrăcate, ON AIR, la radio. Dacă invitaţii se plac merg direct în pat. Totul este filmat!

VIDEO Întâlniri pe DEZBRĂCATE, în direct, la RADIO. Totul este filmat!

Invitaţii îşi dau întâlnire în studio unde se prezintă aşa cum mama natură i-a creat, adică nud. Dacă se şi plac, merg să îşi consume atracţia în dormitor. Şi cum la radio nu se vede, totul este filmat, iar apoi postat pe internet. 
 
Potrivit The Sydney Morning Herald, conceptul nu este unul complet nou, variante simirare ale acestui format existând în show-uri TV din Statele Unite şi Marea Britanie, dar faptul că are loc live în studio, în cel mai ascultat show matinal din Sydney, a făcut ca mai multe organizaţii să protesteze.
 
Danielle, de 24 de ani, şi Richie, în vârstă de 25 de ani, reprezintă o astfel pereche. Cei doi au făcut furori în Australia şi Marea Britanie după ce atracţia instantanee s-a dovedit a fi şi irezistibilă. Mai mult, ei chiar au renunţat la întâlnirea cu pizza, pe care echipa KIIS 1065 le-a oferit-o pentru a se cunoaşte mai bine, preferând să meargă direct în dormitor. 

În ciuda faptului că tinerii le-au cerut, la microfon, iertare mamelor pentru ce au de gând să facă în văzul lumii, Danielle a declarat pentru Fairfax Media că "nici măcar nu regretă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici