VIDEO. Omagiu pentru Kobe Bryant la Gala Premiilor Oscar

Baschetbalistul Kobe Bryant a fost omagiat la Gala Premiilor Oscar. Când Billie Eilish a interpretat „Yesterday”, în fundal a rulat un montaj cu toate personalităţile care şi-au pierdut viaţa în ultimul an, iar filmuleţul a început cu o fotografie a baschetbalistului.

407 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Omagiu pentru Kobe Bryant la Gala Premiilor Oscar

Sursa: Profimedia Images

Kobe a fost omagiat în timpul segmentului „In memoriam” din cadrul Premiilor Oscar.

În timp ce Billie Eilish interpreta piesa „Yesterday” a formaţiei Beatles, în fundal rula un montaj cu toate personalităţile care şi-au pierdut viaţa în ultimul an.

Filmuleţul a început cu o fotografie a baschetbalistului, alături de un citat al său: „Viaţa este prea scurtă să renunţi şi să fii descurajat. Trebuie să mergi mai departe. Trebuie să continui”.

 

Bryant a devenit celebru în urma performanţelor sale de pe terenul de baschet, dar, recent, sportivul a avut legături şi cu lumea Hollywood-ului. În 2018, Bryant a câştigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun scurt metraj de animaţie pentru „Dear Basketball”.

Kobe Bryant a scris, a produs şi a narat scurt metrajul animat „Dear Basketball”, care este bazat pe o poezie scrisă de baschetbalist când şi-a anunţat retragerea din NBA. Filmul explorează ce a însemnat baschetul pentru Bryant şi, de asemenea, parcursul său de la un simplu copil la un adevărat titan al acestui joc.

Producătoarea Oscarurilor, Stephanie Allain, a anunţat recent că Bryant va fi inclus în segmentul „In memoriam”: „Cred că este limpede că Kobe Bryant a fost parte din comunitatea de film şi, ca urmare, va fi omagiat în segmentul In Memoriam”.

Regizorul Spike Lee i-a adus şi el un tribut marelui jucător de baschet. Acesta a îmbrăcat un costum Gucci, în culorile echipei L.A. Lakers, violet şi auriu, pe care era imprimat numărul făcut celebru de Bryant, 24.

Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa într-un accident de elicopter, la data de 26 ianuarie. În acelaşi accident, a pierit şi fiica acestuia, Gianna, şi alte şapte persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici