VIDEO. Premieră chiar în Ajunul Crăciunului: Rinocer dintr-o specie pe cale de dispariţie, născut la o grădină zoologică din USA

La grădina zoologică Potter Park Zoo din USA s-a născut un pui de rinocer negru, o specie rară, pe cale de dispariţie, relatează lansingstatejournal.com.

352 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Premieră chiar în Ajunul Crăciunului: Rinocer dintr-o specie pe cale de dispariţie, născut la o grădină zoologică din USA

VIDEO: Naşterea unui rinocer dintr-o specie pe cale de dispariţie în ajunul Crăciunului

Puiul de rinocer negru este mascul şi s-a născut la ora 5:40 dimineaţa în ajunul Crăciunului.

Mama micuţului rinocer se numeşte Dopsee şi potrivit personalului de la grădina zoologică, ea s-a aflat la prima naştere, iar întreaga procedură a decurs cum nu se poate mai bine.

Puiul de rinocer negru a început să meargă la 90 de minute după ce a fost fătat, iar la scurt timp a început să fie hrănit de mama lui. 

Venirea pe lume a unui rinocer negru este o premieră pentru grădina zoologică Potter Park Zoo, mai ales că naşterea acestei specii în captivitate reprezintă un fenomen foarte rar.

Rinocerul negru a fost declarată specie pe cale de dispariţie cu doar 5000 de exemplare rămase în toată lumea, informează lansingstatejournal.com.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici