Video VIDEO „Prison Break”, variantă canină. Un pui de Shih Tzu inteligent evadează din ţarc

  • Niciodată să nu subestimezi un Shih Tzu.
  • Mic dar încăpăţânat, puiul reuşeşte să evadeze dintr-un ţarc „intimidant”.
2867 afișări

Micuţul nu acceptă să fie închis, aşa că trage cu dinţii (şi cu toată puterea) de gratiile ţarcului, pentru a-i apropia una dintre margini de cuşca aflată în interior. Apoi analizează „progresele”, vede ce anume funcţionează, „cercetează” vulnerabilităţile „închisorii”, şi cu atenţie şi dibăcie, se urcă pe cuşcă şi de acolo, pe marginea ţarcului: iese victorios şi o ia la picioruş.

Stăpânii au avut o surpriză de proporţii şi au înţeles ce s-a întâmplat abia după ce au văzut filmarea de pe camera de supraveghere. 

Shih Tzu sunt jucăuşi, vioi, inteligenţi, extrovertiţi, prietenoşi şi pot trăi între 10 şi 16 ani. Shih Tzu este o rasă de câini de talie mică originară din China şi Tibet, cu bot scurt şi ochi mari, rotunzi, blana ondulată şi urechi lăsate. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici