VIDEO Robbie Williams le răspunde fanilor care l-au ironizat pentru că s-a dat cu gel antibacterian pe scenă: "Ne vedem imediat, babe"

Robbie Williams îşi explică gestul controversat din timpul concertului ”Robbie Rocks Big Ben Live”, pe care l-a susţinut de Anul Nou la Westminster Central Hall din Londra, când s-a dat cu gel antibacterian, imediat după ce a dat mâna cu publicul.

1012 afișări
Imaginea articolului VIDEO Robbie Williams le răspunde fanilor care l-au ironizat pentru că s-a dat cu gel antibacterian pe scenă:  "Ne vedem imediat, babe"

VIDEO Robbie Williams le răspunde fanilor după controversele iscate în urma concertului susţinut de Anul Nou, când s-a dat cu gel antibacterian, imediat după ce a dat mâna cu publicul

În timpul piesei ”Auld Lang Syne”, Robbie Williams a coborât în public şi a dat mâna cu mai mulţi fani, dar la revenirea pe scenă şi-a scos sticluţa de gel antibacterian şi s-a dat pe mâini.

Momentul n-a fost trecut cu vederea de spectatori, imediat după producerea momentului penibil reţelele de socializare fiind inundate cu instantanee şi comentarii acide.

Acum, artistul a publicat un filmuleţ pe pagina personală de Instagram în care face mişto de el însuşi, ca răspuns la controversele iscate de gestul său, notează contactmusic.com.

Filmarea începe cu soţia artistului, Ayda Field, care îl întreabă pe Robbie ce rezoluţii are pentru noul an. Cântăreţul îi răspunde că vrea să renunţe la fumat, apoi o femeie apare în cadru, îl apucă de mână pe artist, îl îmbrăţişează şi îi urează un an nou fericit.

În timp ce artistul spune "Ne vedem imediat, babe", iar femeia dispare din cadru, Robbie ia o sticluţă de gel antibacterian şi se dă pe mâini, scuturându-şi corpul în semn de dezgust.

 

 

Regram from @aydafieldwilliams Wiping the slate clean for 2017 #instafun #instagood #cleanslate #familyfunday

A video posted by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

 

De asemenea, fanii loiali ai solistului au scos în evidenţă faptul că Robbie Williams foloseşte gel antibacterian ca o glumă, de fiecare dată după ce dă mâna cu fanii în timpul concertelor live.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici