VIDEO Angelina Jolie, primul Revelion după divorţul de Brad Pitt. Cu cine şi-a petrecut actriţa vacanţa într-o staţiune montană exclusivistă

În ciuda faptului că Angelina Jolie s-a despărţit de Brad Pitt după peste zece ani de relaţie, aceasta s-a bucurat de sărbători alături de copiii săi într-o vacanţă petrecută pe pârtia de ski, din staţiunea exclusivistă Crested Butte, statul Colorado, potrivit Daily Mail.

6752 afișări
Imaginea articolului VIDEO Angelina Jolie, primul Revelion după divorţul de Brad Pitt. Cu cine şi-a petrecut actriţa vacanţa într-o staţiune montană exclusivistă

VIDEO Angelina Jolie, primul Revelion după divorţul de Brad Pitt. Cu cine şi-a petrecut actriţa vacanţa într-o staţiune montană exclusivistă

Actriţa în vârstă de 41 de ani, care a anunţat divorţul de Brad Pitt, în luna septembrie a anului trecut, a sosit în staţiune chiar în ziua Anului Nou, însoţită de trei dintre copiii săi.

Angelina Jolie a mers şi în explorarea staţiunii montane, duminică, alături de gemenii în vârstă de 8 ani, Knox şi Vivienne, şi de fiica sa Shiloh, 10 ani, căreia i-a cumpărat îngheţată.

Jolie şi fiica sa au fost surprinse de paparazzi într-o serie de imagini plimbându-se pe străzile din Crested Butte după o după amiază petrecută pe pârtie.

Angelina a fost surprinsă schiind alături de Zahara, Knox and Vivienne, bucurându-se de o lecţie de ski şi de soare, în ciuda temperaturilor scăzute. Aceasta şi-a etalat trupul zvelt îmbrăcată într-un costum de ski negru şi o haină lungă cu blană la glugă. De asemenea, aceasta nu a uitat de perechea de ochelari de ski.

Pentru această vacanţă de lux, Angelina a închiriat un o cabană cu şase dormitoare unde musafirii pot schia pe pârtii direct la aceasta. În ciuda faptului că actriţa se bucură de faima că are o fire sportivă, martorii au declarat că aceasta s-a străduit să-şi menţină echilibrul pe pârtie: 'Se lupta să-şi menţină echilibrul şi a căzut din când în când pe părţile abrupte ale versanţilor şi a ales să-şi dea jos schiurile şi să se plimbe până la bază. A purtat şi încălţăminte temică.'

În oraşul Crested Butte, Angelina a petrecut o după amiază relaxantă departe de pârtie, alături de copii, discutând însufleţită cu aceştia. Deşi era îmbrăcată gros, Angelina nu şi-a pierdut eleganţa purtând o parka neagră.

 

Urmând-o pe mama sa, Vivienne părea extrem de chic în hăinuţa sa neagră, în ciuda faptului că are doar opt ani. Fetiţa, care seamănă extrem de mult cu Brad Pitt, a etalat veselie.

 

Fratele geamăn al lui Vivienne, Knowx, a purtat un costum tip camuflaj - pantaloni şi jachetă cu glugă.

Aceştia s-au oprit la un magazin cu ciocolată de unde şi-au cumpărat îngheţată, ciocolată, iar Angelina o cafea, grupul pornind ulterior apoi într-o sesiune de cumpărături.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici