Mănuşi concepute special pentru îndrăgostiţi

E iarnă, e frig şi vrem să ne simţim iubitul cât mai aproape de noi! Dar cum facem cu mănuşile, care ne împiedică să simţim mâinile persoanei iubite? Simplu: achiziţionăm aceste mănuşi special concepute pentru cuplurile care nu vor să fie despărţie de stratul gros de lână.

857 afișări
Imaginea articolului Mănuşi concepute special pentru îndrăgostiţi

Mănuşi pentru îndrăgostiţi! (Imagine: CSID / Mediafax Arhiva Foto)

Glovers (un joc de cuvinte între lovers = îndrăgostiţi şi gloves = mănuşi) este un set de 3 piese confecţionate din fleece, un material moale şi foarte călduros, inventat de designerul german Franziska Holszman, şi costă 18 euro, scriu cei de la Ce se întâmplă doctore

Mănuşile sunt disponibile în 7 variante de culori, de la roşu până la oranj, antracit, camel şi verde. 

Aceste mănuşi sunt perfecte pentru cupluri. Glovers este alcătuit din 2 mănuşi (pentru el şi pentru ea), plus o mănuşă mare, cu un design ingenios, în care cei doi îndrăgostiţi îşi pot ţine mâinile împreunate, astfel încât să se încălzească mai repede. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici