Cel puţin 25 de morţi în urma unui accident rutier petrecut în estul Thailandei

Un microbuz şi o autofurgonetă s-au ciocnit şi au luat foc luni după-amiază, pe o şosea din estul Thailandei, în urma accidentului au decedat 24 de persoane, potrivit autorităţilor, scrie The Associated Press.

1397 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 25 de morţi în urma unui accident rutier petrecut în estul Thailandei

Cel puţin 25 de morţi în urma unui accident rutier petrecut în estul Thailandei (www.rte.ie / Mediafax Arhiva Foto)

Conform primelor informaţii, şoferul microbuzului de transport public a pierdut controlul şi a intrat pe sensul opus unde s-a ciocnit cu o autofurgonetă.

Ambii şoferi au decedat în urma accidentului şi doar două persoane au supravieţuit.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului rutier.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici