VIDEOCLIP VIRAL: Capre care imită vocea umană - VIDEO

O compilaţie de videoclipuri în care vocea umană pare să fie imitată de capre este una dintre senzaţiile internetului în februarie.

1997 afișări
Imaginea articolului VIDEOCLIP VIRAL: Capre care imită vocea umană - VIDEO

VIDEOCLIP VIRAL: Capre care imită vocea umană - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Videoclipul, apărut la începutul lunii februarie, a adunat până acum aproape zece milioane de vizualizări.

Comentariile la acesta sunt din cele mai diverse, de la faptul că suflete de oameni sunt captive în aceste capre până la comparaţii răutăcioase cu vocea anumitor cântăreţi.

Câţiva dintre cei care au vizualizat clipul au mărturisit că de când l-au văzut pentru prima oară se întorc pe pagina lui măcar o dată pe zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici