EXPERIENŢĂ plină de ADRENALINĂ. În picaj, cu frânghia, de la peste 120 de metri - VIDEO

Un grup de oameni care căutau experienţe pline de adrenalină s-au hotărât să se arunce în gol, de la peste 120 de metri, doar cu o frânghie, într-un canion din Utah, SUA.

681 afișări
Imaginea articolului EXPERIENŢĂ plină de ADRENALINĂ. În picaj, cu frânghia, de la peste 120 de metri - VIDEO

EXPERIENŢĂ plină de ADRENALINĂ. În picaj, cu frânghia, de la peste 120 de metri - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Toată aventura a fost filmată de producătorul de film Devin Graham, care a postat videoclipul pe Youtube. De marţi, acesta are peste 1.6 milioane de vizualizări, informează Daily Mail.

În film, nu se precizează locul ales de aventurieri, dar postul KSTU-TV, din Salt Lake City, menţionează că acesta este undeva în sudul Utah. 

Cei care au ales acest mod inedit de a avea parte de adrenalină au trebuit să înfrunte nu numai coborârea în gol ci şi temperaturile care se regăseau undeva sub zero grade Celsius. Totuşi, datorită adrenalinei, aceştia nu au prea simţit frigul.

O întâmplare amuzantă s-a întâmplat şi cu un cuplu care a participat în aventură. Prietena unuia dintre membrii grupului s-a răzgândit subit şi nu a mai vrut să încerce experienţa. După ce a încercat să o convingă prin încurajări, acesta a împins-o pur şi simplu. În cădere, ea a strigat că se va despărţi de el, dar a menţionat apoi că a fost doar o glumă.

Aventurile grupului au fost filmate cu un elicopter, dar şi cu camere ataşate de echipamentul lor, pentru a le surprinde mai bine reacţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici