Câştigătoarea premiului Oscar, Jennifer Lawrence, în vacanţă în Hawaii - GALERIE FOTO

Actriţa Jennifer Lawrence şi-a luat o binemeritată vacanţă după ce a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din "Silver Linings Playbook", la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor distincţii, care a avut loc duminică noapte.

14017 afișări
Imaginea articolului Câştigătoarea premiului Oscar, Jennifer Lawrence, în vacanţă în Hawaii - GALERIE FOTO

Jennifer Lawrence (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Devenită celebră graţie rolului din "Hunger Games/Jocurile Foamei", Jennifer Lawrence a plecat în Hawaii, unde a fost filmată în timp ce se relaxa alături de o prietenă, scrie Daily Mail.

Câştigătoarea premiului Oscar a fost surprinsă fără machiaj, fumând o ţigară "suspectă" şi savurând o sticlă de vin.

 

Daily Mail notează că nu se ştie dacă ţigara respectivă era marijuana, dar că actriţa nu este cunoscută drept o fumătoare.

GALERIE FOTO

De asemenea, actriţa în vârstă de 22 de ani este surprinsă în ipostaze tandre cu prietena ei, pe care o îmbrăţişează de mai multe ori.

Jennifer Lawrence a fost protagonista unui incident stânjenitor în timpul galei Premiilor Oscar. Ea s-a împiedicat în timp ce se îndrepta spre scenă pentru a-i fi înmânat trofeul şi a căzut pe scări. Înainte să se ridice a fost văzută ţinându-şi capul în mâini pentru un moment. Actorul Hugh Jackman s-a grăbit să o ajute, întinzându-i mâna pentru a o aduce în siguranţă pe scenă, unde a apărut agitată şi vizibil emoţionată în faţa publicului.

Înainte să îşi înceapă discursul de acceptare a premiului, Jennifer a fost întâmpinată de ovaţiile celor din audienţă, care au aplaudat-o în picioare.

"Vă mulţumesc foarte mult", le-a spus actriţa. "E o nebunie. Sunteţi în picioare doar pentru că am căzut şi vă simţiţi prost. A fost ruşinos".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici