Vincent Cassel, imaginea noului parfum Yves Saint Laurent (Galerie Foto)

Vincent Cassel, unul dintre cei mai carismatici actori francezi, a devenit imaginea celui mai recent parfum lansat de prestigioasa casă de modă Yves Saint Laurent, informează allocine.fr.

153 afișări
Imaginea articolului Vincent Cassel, imaginea noului parfum Yves Saint Laurent (Galerie Foto)

Vincent Cassel, imaginea noului parfum Yves Saint Laurent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru noul parfum, intitulat "La Nuit de l'homme", ce va fi disponibil pe piaţă începând din luna martie, Vincent Cassel a pozat în faţa camerelor celebrilor fotografi de modă Mert&Marcus, care au optat pentru un somptuos joc de lumini şi umbre, în care celebrul actor francez apare într-un costum negru, creat de casa Yves Saint Laurent.

Prin această colaborare cu lumea modei, Vincent Cassel merge pe urmele soţiei sale, actriţa Monica Bellucci, ea însăşi imaginea mai multor case de modă celebre.

Reprezentanţii casei Yves Saint Laurent au anunţat că un spot publicitar, realizat de Gaspar Noé, urmează să fie lansat în curând.

Cel mai recent film în care a jucat Vincent Cassel este "Mesrine", realizat în două părţi, a primit 10 nominalizări la premiile César, ce vor fi decernate pe 27 februarie, în cadrul galei de la Teatrul Châtelet din Paris.

Citeşte şi:

Gwen Stefani a lansat parfumul "Harajuku Lovers"

Pamela Anderson, imaginea unei colecţii Vivienne Westwood

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici