VOCEA ROMÂNIEI: Concurenţii din echipele lui Smiley şi Moga cânta propriile hit-uri în finală

Finala show-ului "Vocea României", difuzata în cea de-a doua zi de Crăciun, de la ora 20:30, va fi o seară a premierelor, iar Smiley şi Marius Moga au pregătit deja piese pentru câţiva dintre concurenţii lor.

1645 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Concurenţii din echipele lui Smiley şi Moga cânta propriile hit-uri în finală

VOCEA ROMÂNIEI: Concurenţii din echipele lui Smiley şi Moga cânta propriile hit-uri în finală

"Spune-mi dacă vrei" este piesa pe care Smiley a pregătit-o pentru Cătălin Dobre, informează Pro TV.

"Cătălin va intra în echipa Hahaha Production, iar prin această piesă am inaugurat faptul că ne-a devenit coleg. Melodia pe care o cântă alături de Cabron am compus-o într-o singură noapte, dar i se potriveşte foarte bine, şi versurile, veţi vedea, îl reprezintă! Urmează să scoatem câte ceva şi pentru ceilalţi copii din echipa mea, dar n-am avut încă atât de multe nopţi libere", a spus Smiley.

În etapa "Confruntărilor", când a ales să o elimine pe Andreea Crepcia în favoarea Oanei Radu, Marius Moga i-a promis o piesă şi s-a ţinut de cuvânt. Andreea va cânta "Sunshine love" în marea finală de la "Vocea României". "Am înregistrat melodia imediat după ce am ieşit din concurs. E o piesă foarte frumoasă şi pozitivă, care sper să vă placă", a spus Andreea Crepcia.

Liviu Teodorescu va cânta şi el împreună cu Lukone piesa "Electronic Symphony". "Într-o seară eram acasă, la calculator, când am primit un telefon de la Marius şi mi-a spus să vin repede la studio. Am fost super încântat! E o piesă foarte tare la care urmează să facem şi un videoclip", spune Liviu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici