VOCEA ROMÂNIEI - FINALA: Care este câştigătorul concursului - VIDEO

Show-ul "VOCEA ROMÂNIEI" a ajuns la final. Cei patru concurenţi rămaşi în luptă, Cristi Nistor, Vizi Imre, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola, s-au duelat pentru titlul de "VOCEA ROMÂNIEI".

10790 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI - FINALA: Care este câştigătorul concursului - VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI - FINALA: Cristi Nistor, Vizi Imre, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola luptă pentru câştigarea concursului - LIVE TEXT

Julie Mayaya a fost desemnată "Vocea României", în cadrul marii finale a show-ului, difuzată miercuri seară în direct la Pro TV, ea câştigând şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a încântat publicul cu prestaţiile sale artistice.

Marea finală în care s-au luptat Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola şi Vizi Imre a avut toate ingredientele unui concert senzaţional. Elevii lui Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României".

După o finală incendiară în care cei patru finalişti s-au prezentat admirabil, în urma voturilor publicului, Julie Mayaya a fost câştigătoarea trofeului "Vocea României" şi al marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro. Ea va avea pe piaţă şi un album lansat de Universal Music România.

În cadrul marii finale a show-ului "Vocea României", care a durat circa patru ore, Julie Mayaya a încântat juriul şi publicul cu trei piese.

Julie Mayaya a interpretat singură piesa "Je t'aime" de Lara Fabian.

Totodată, Julie Mayaya a cântat împreună cu Andi Moisescu un colaj de piese româneşti ("Fetiţele din Bucureşti", "Sanie cu zurgălăi", "Strada Speranţei", "O lume minunată") şi împreună cu antrenorul ei, Horia Brenciu, melodia "Cose della vita" de Eros Ramazzotti.

CUM AU CÂNTAT JULIE ŞI ANDI MOISESCU

CUM AU CÂNTAT JULIE ŞI HORIA BRENCIU "COSE DELLA VITA"

Pe locul al doilea în finala "Vocea României" s-a situat Vizi Imre, pe locul al treilea - Cristi Nistor, iar pe poziţia a patra - Tibi Scobiola.

Vizi Imre a cântat singur piesa "Somewhere over the rainbow" de Israel Kamakawiwo'ole. Totodată, Vizi Imre a cântat împreună cu antrenorul lui, Marius Moga, piesa "Oficial îmi merge bine" a trupei Simplu. De asemenea, Vizi Imre & Friends au interpretat melodia "No Woman, No Cry" (Bob Marley & The Wailers).

Cristi Nistor, clasat pe locul al treilea în clasamentul final, a cântat singur piesa "I want to know what love is" (Foreigner), împreună cu Inna - piesa "Eternal flame" (The Bangles), iar împreună cu antrenoarea lui, Loredana, melodia "Ileana, Ileana".

La rândul său, în finală, Tibi Scobiola a cântat singur piesa "Back for Good" (Take That), împreună cu Antonia - melodia "Endless love" (Mariah Carey şi Luther Vandross), iar împreună cu antrenorul lui, Smiley - "Baby I Love Your Way" (Big Mountain).

După anunţarea câştigătoarei Julie Mayaya, antrenorul ei, Horia Brenciu, a început să plângă. "E cel mai frumos cadou de Crăciun pe care puteau să mi-l facă telespectatorii. Ceea ce mi s-a întâmplat astăzi este minunat. Victoria acestei fete este formidabilă. 'Vocea României' este de departe cel mai competitiv concurs. Toţi sunt 'Vocile României' şi merită aplauzele noastre", a spus, printre lacrimi, Horia Brenciu.

Julie Mayaya are 26 de ani. Tatăl ei are origini din Congo, iar mama este româncă. Tatăl ei a venit în România la studii şi s-a stabilit în România după căsătoria cu mama ei.

Din clasa a cincea, Julie a început să cânte în corul şcolii. La vârsta de 15 ani a început să cânte cu Victor Lavric şi astfel şi-a început cariera muzicală. Tot atunci a început să cânte la evenimente şi petreceri. Când a terminat liceul s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat Facultatea de Matematică - Informatică. În paralel, a început să cânte cu diverse trupe. Julie Mayaya nu a urmat niciodată studii muzicale.

Julie Mayaya a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că participarea la show-ul "VOCEA ROMÂNIEI" este ca un vis din care tot aşteaptă să se trezească.

"Acest concurs, pentru mine, este un pas major în cariera mea. Am reuşit să atrag atenţia întregii ţări asupra mea. De la Horia (Horia Brenciu, n.r.) am învăţat că secretul unei cariere de succes este să menţii această atenţie cât mai mult şi mai frumos posibil. Acesta, cred, este cel mai înţelept sfat pe care l-am primit de la antrenorul meu", a declarat Julie în interviul acordat MEDIAFAX.

În acelaşi interviu, Julie Mayaya a spus că, dacă va câştiga competiţia "Vocea României", cu o parte din bani îşi va cumpăra un apartament în Bucureşti, iar restul banilor îi va investi în cariera sa muzicală.

Finala show-ului "Vocea României" a fost presărată cu numeroase momente artistice, una din apariţiile memorabile fiind cea în care pe scenă a urcat Dana International, care a interpretat piesa care a consacrat-o - "Diva". Totodată, Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon al show-ului "Vocea României", a interpretat împreună cu artista Alice Francis piesa "White Christmas".

Gazdele show-ului "Vocea României" au fost Pavel Bartoş şi Nicoleta Luciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici