VOCEA ROMÂNIEI şi-a ales finaliştii: Care sunt cei patru concurenţi din finală - FOTO, VIDEO

Opt concurenţi luptă, marţi seară, de la ora 20.30, pe Pro TV, pentru un loc în finala show-ului VOCEA ROMÂNIEI, care îi va aduce câştigătorului un premiu de 100.000 de euro şi un contract multvisat.

4675 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI şi-a ales finaliştii: Care sunt cei patru concurenţi din finală - FOTO, VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI îşi alege finaliştii: Ştefan Stan şi Dragoş Chircu, din nouă pe scenă (Imagine: www.protv.ro)

Cei opt concurenţi care au ajuns în semifinală sunt: Silviu Paşca şi Tibi Scobiola, din echipa lui Smiley; Laurian Manta şi Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu; Feli Donose şi Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga; Cristi Nistor şi Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei.

Ediţia din această seară a pregătit mari surprize, fiecare semifinalist urmând să facă un duet alături de un concurent din sezonul trecut al show-ului VOCEA ROMÂNIEI, de la Pro TV.

Astfel, Vizi Imre va cânta cu Oana Radu, Fely Donose cu Cristian Sanda, Tibi Scobiola cu Ştefan Stan, câştigătorul sezonului trecut, Silviu Paşca va cânta alături de Cătălin Dobre, Julie Mayaya cu Irina Tănase, Laurian Manta cu Iuliana Puşchilă, Cristi Nistor cu Dragoş Chircu, iar Ciprian Teodorescu va face echipă cu Iulian Canaf.

Primul care a intrat în concurs a fost Tibi Scobiola, care a cântat alături de Ştefan Stan piesa "Don't let the sun go down on me" a lui Elton John şi George Michael.

"Mi-a plăcut. Să fii penibil şi fraier să nu aplauzi ceva frumos, ce conteaza că Tibi e la Smiley în echipă", a comentat Horia Brenciu, în timp ce Marius Moga a adăugat: "Au fost două voci care au făcut spectacol"..

"Mă bucur că am decis să cântaţi piesa asta împreună, vi se potriveşte foarte bine. V-aţi completat unul pe altul, aţi dat dovada de prietenie pe scenă. Sper să ne mai bucuram de astfel de momente pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI", a fost concluzia lui Smiley.

CUM A CÂNTAT TIBI SCOBIOLA

A urmat Laurian Manta, din echipa lui Horia Brenciu, care i-a surprins pe membrii juriului cu piesa "Mamma knows best", cântată de Jessie J.

"Mi-a placut. Ai ars-o golaneşte asa, deşi cam virgin... Cu atâtea fete pe lângă tine, tu erai atent la noi", a spus Smiley despre momentul tanărului de 16 ani.

ASCULTĂ-L AICI PE LAURIAN MANTA

A venit rândul lui Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei, a cântat în seara piesa "We are young".

Juriul a fost unanim în a aprecia faptul că Ciprian s-a concentrat prea mult asupra modului în care interpretează piesa, fiind mai puţin comunicativ cu publicul.

PRESTAŢIA LUI CIPRIAN TEODORESCU

În schimb, prestaţia lui Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga, a fost apreciată în unanimitate. El a cântat cu Oana Radu, fosta concurentă la Vocea României, piesa "Hotel California".

"Eşti una dintre vocile României. Tu eşti un vulcan", i-a spus Brenciu, părerea acestuia fiind împărtăşită şi de Moga.

"Eşti un artist", i-a spus Loredana, în timp ce Marius Moga a menţionat: "Eu mă bucur că tu meriţi să stai pe scena asta. Muzica la tine vine de la Dumnezeu. Esti un om care traieşte muzica".

CUM A CÂNTAT VIZI IMRE

Pe scenă a intrat Silviu Paşca, din echipa lui Smiley, care a cântat alături de Cătălin Dobre. Duetul celor doi pe piesa "Written in the stars" a impresionat juriul.

"Piesa asta a fost scrisă pentru voi", a spus Brenciu, în timp Smiley a declarat: "De câte ori apari pe scena, faci spectacol. Tu eşti un spectacol şi te bucuri de muzică, pentru că e ceva nou pentru tine. Cei care sunt în branşă de mult timp pierd asta. Sunt sigur că vei avea un cuvânt de spus în industria muzicală.

PRESTAŢIA LUI SILVIU PAŞCA

A urmat o nouă concurentă din echipa lui Horia Brenciu, Julie Mayaya, care i-a impresionat pe juraţi cu melodia Arethei Franklin, "Natural Woman".

"Incredibil de frumos. Arăşi superb in seara asta. Un cântec dificil pe care l-ai facut să pară al tau", i-a spus Loredana.

ASCULTĂ CUM A CÂNTAT JULIE

Fely Donose, din echipa lui Moga, a ales să cânte melodia Rihannei, "Diamonds", prestaţia ei fiind apreciată.

Cristi Nistor a încheiat prima serie a interpretărilor din aceastăn seară. El a cântat cu Dragoş Chircu "Corazon Espinado".

CUM A CÂNTAT CRISTI NISTOR

După votul publicului, au fost aleşi concurenţii care merg în finala concursului. Toţi cei patru antrenori au oferit câte 50 la sută pentru fiecare concurent, astfel că votul publicului a fost decisiv.

Din echipa lui Smiley, câştigătorul a fost desemnat Tobi Scobiola, care a primit 60 la sută din voturi, în timp ce Silviu Paşca a fost votat de 40 la sută.

Din echipa lui Horia Brenciu a mers în finală Julie Mayaya, aleasă cu 67 la sută de procente, în detrimentul lui Laurian Manta.

A urmat echipa Loredanei, finalistul fiind desemnat Cristi Nistor, cu un scor zdrobitor de 82 la sută, în dauna lui Ciprian Teodorescu.

Din echipa lui Marius Moga, merge în finală Vizi Imre, cu un total de 64 la sută. Fely Donose a fost eliminată în semifinale.

Marea Finala VOCEA ROMÂNIEI va avea loc pe a doua zi de Crăciun, miercuri, pe 26 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici