Vogue a ales cele mai elegante femei ale anului! - GALERIE FOTO

Actriţele Audrey Tautou, Sarah Jessica Parker şi Angelina Jolie, modelul Kate Moss, dar şi Michelle Obama şi Carla Bruni-Sarkozy au fost incluse pe lista celor mai elegante femei ale anului 2009 alcătuită de revista Vogue, relatează dailymail.co.uk.

129 afișări
Imaginea articolului Vogue a ales cele mai elegante femei ale anului! - GALERIE FOTO

Vogue: Audrey Tautou, Sarah Jessica Parker, Kate Moss - printre cele mai elegante femei ale anului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În fruntea acestei liste s-a situat Alexa Chung, un fost model britanic în vârstă de 26 de ani, devenită între timp prezentatoare de televiziune. Stilul ei "de şcolăriţă combinat cu elemente din garderoba bunicii" a câştigat admiraţia editorilor Vogue, consideraţi cei mai buni critici de modă din lume.

Pe măsură ce Alexa Chung a devenit tot mai cunoscută, ea fost nevoită să nege zvonurile apărute în presa internaţională care susţineau că se confruntă cu severe probleme medicale, după ce tot mai multe persoane s-au declarat îngrijorate de faptul că Alexa Chung este extrem de slabă.

Mai multe asociaţii care luptă împotriva maladiilor asociate problemelor de alimentaţie au declarat că Alexa Chung este ultima venită în rândurile "simbolurilor eleganţei şi ale stilului" care le oferă tinerelor fete idei şi ambiţii nerealiste în legătură cu trupurile lor.

Însă fosta prezentatoare a postului de televiziune britanic Channel 4, care a părăsit Marea Britanie pentru a-şi prezenta propria emisiune în Statele Unite ale Americii, difuzată de postul MTV, consideră că alura ei sveltă se datorează genelor şi unui program intens de exerciţii fizice.

Pe locul al doilea s-a situat actriţa franceză Audrey Tautou, iar podiumul a fost completat de actriţa americană Sarah Jessica Parker.

Topul 10 al celor mai elegante femei ale anului 2009 a fost completat de cântăreţele Cheryl Cole şi Dannii Minogue, actriţele Emma Watson, Sienna Miller, Diane Kruger, Freida Pinto şi top modelul Kate Moss.

Michelle Obama, prima doamnă a Statelor Unite, a ocupat poziţia a 14-a, actriţa americană Angelina Jolie s-a situat pe locul al 15-lea, iar Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui Franţei, Nicolas Sarkozy, s-a clasat pe locul al 19-lea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici