Will Smith: Sunt alegerea naturală pentru a juca rolul preşedintelui Obama. Totul vine de la urechi

Actorul Will Smith consideră că el reprezintă "alegerea naturală" pentru a interpreta rolul preşedintelui american Barack Obama într-un film, întrucât urechile lor seamănă foarte mult.

359 afișări
Imaginea articolului Will Smith: Sunt alegerea naturală pentru a juca rolul preşedintelui Obama. Totul vine de la urechi

Will Smith: Sunt alegerea naturală pentru a juca rolul preşedintelui Obama. Totul vine de la urechi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul trilogiei "Oameni în negru/ Men In Black" spune că este persoana perfectă pentru portretizarea pe marele ecran a actualului preşedinte american, dacă se va realiza vreodată un film biografic despre acesta, informează contactmusic.com.

"Totul vine de la urechi, acesta este secretul. Oamenii se uită la urechile noastre, iar eu şi Barack avem urechi (asemănătoare, n.r.), aşa că eu sunt cea mai naturală alegere", a declarat Will Smith pentru BBC.

"I-am spus lui Obama în glumă: «Ar fi un rol pe care l-aş avea cu siguranţă în vedere, tot ce trebuie să faci tu este să scrii finalul scenariului». Iar el lucrează chiar acum la finalul scenariului", a adăugat starul american.

Will Smith a devenit celebru în anii 1980, atât ca rapper - sub numele The Fresh Prince -, cât şi ca actor, în popularul serial de televiziune "Prinţul din Bel Air/ The Prince of Bel Air". Printre rolurile sale cele mai cunoscute sunt cele din lungmetrajele "Bărbaţii în Negru/ Men in Black", "Ziua Independenţei/ Independence Day", "Ali", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" şi "Şapte suflete/ Seven Pounds".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici