Will Smith va organiza o gală de susţinere a lui Barack Obama, la care va participa Michelle Obama

Michelle Obama va fi prezentă la o gală de strângere de fonduri, organizată pe 25 octombrie, la Hollywood, de actorul Will Smth, la care vor participa printre alţii Salma Hayek şi managerul cântăreţei Lady Gaga, Troy Carter.

168 afișări
Imaginea articolului Will Smith va organiza o gală de susţinere a lui Barack Obama, la care va participa Michelle Obama

Will Smith (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gala are ca scop strângerea de fonduri pentru campania electorală a lui Barack Obama, informează hollywoodreporter.com.

Potrivit site-ului oficial de campanie, costul unui loc la o masă la această gală este de 2.500 de dolari, iar pentru o sumă de 10.000 de dolari un cuplu care participă la acest eveniment poate să facă şi o fotografie cu prima doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Totodată, pentru o sumă de 40.000 de dolari, doi invitaţi la eveniment pot petrece timp în prezenţa soţiei lui Barack Obama, înaintea cinei de gală.

Pe de altă parte, pe 26 octombrie, Michelle Obama va călători în La Jolla, San Diego, pentru o cină care are acelaşi scop de strângere de fonduri pentru campania soţului său. Evenimentul va fi organizat de miliardarul Irwin Jacobs.

Mai multe vedete hollywoodiene au organizat deja diverse tipuri de reuniuni pentru a strânge fonduri în favoarea preşedintelui Obama, printre ei numărându-se actorul George Clooney, cântăreţul Marc Anthony şi emblematica Anna Wintour, redactorul-şef al revistei Vogue. De asemenea, cântăreaţa Gwen Stefani a organizat "o zi familială" la reşedinţa ei din Beverly Hills, pe 12 august, la care a participat şi Michelle Obama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici