Zara Phillips, nepoata reginei Marii Britanii, s-a logodit cu un jucător de rugby

Un al doilea mariaj regal se profilează în Marea Britanie pentru anul 2011, palatul Buckingham anunţând, marţi, logodna fiicei prinţesei Anne, Zara Phillips, cu jucătorul de rugby Mike Tindall, informează AFP.

157 afișări
Imaginea articolului Zara Phillips, nepoata reginei Marii Britanii, s-a logodit cu un jucător de rugby

Zara Phillips, nepoata reginei Marii Britanii, s-a logodit cu un jucător de rugby (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zara Phillips, în vârstă de 29 de ani, este cea mai mare dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a.

Dacă mariajul Zarei Phillips cu Mike Tindall, în vârstă de 32 de ani, va avea loc, probabil, în 2011, va fi cea de-a doua căsătorie a anului în familia regală britanică.

Prinţul William, fiul cel mare al prinţului Charles, se va căsători pe 29 aprilie cu Kate Middleton, cu care are o relaţie de peste opt ani.

Mike Tindall este un jucător de rugby şi a făcut parte din naţionala Angliei care a câştigat Cupa Mondială la rugby din 2003.

Zara Phillips, campioană la echitaţie - aşa cum este şi mama ei, prinţesa Anne - este a 12-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Prinţul William este al doilea pe această listă, după tatăl său, prinţul Charles.

Regina Elizabeth a II-a s-a declarat "încântată" de vestea viitoarei căsătorii a nepoatei sale.

"Tânărul cuplu s-a logodit aseară (luni seară, n.r.) în reşedinţa regală din Gloucestershire (sud-estul Angliei), iar data căsătoriei va fi fixată ulterior", s-a anunţat, marţi, într-un comunicat emis de casa regală britanică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici