Zvonuri dezminţite în cazul actriţei Jennifer Garner

Agentul de presă al actriţei Jennifer Garner a dezminţit zvonurile potrivit cărora artista americană ar fi însărcinată cu al patrulea copil, informează contactmusic.com.

237 afișări
Imaginea articolului Zvonuri dezminţite în cazul actriţei Jennifer Garner

Zonuri dezminţite în cazul actriţei Jennifer Garner (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Speculaţiile potrivit cărora Jennifer Garner ar fi din nou însărcinată au început să apară în presa americană după ce actriţa a fost fotografiată în public, în două ocazii, cu un abdomen proeminent care semăna cu cel al femeilor însărcinate.

Totuşi, Meredith O'Sullivan, agentul ei de presă, a dezminţit aceste zvonuri şi a declarat pentru TMZ.com faptul că actriţa americană nu este însărcinată.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în 2005 şi au împreună trei copii - Violet, Seraphina şi Samuel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici