Dragnea: függetlenül attól, hogy milyen döntést hoz Toader, ha korrekt, akkor támogatni fogom

Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke vasárnap este azt mondta, támogatni fogja Tudorel Toader igazságügy-minisztert, függetlenül attól, hogyan dönt az Országos Korrupcióellenes Ügyosztály (DNA) vezetője, Laura Codruţa Kövesi s Augustin Lazăr legfőbb ügyész kapcsán, ha az korrekt lesz.

37 afișări
Imaginea articolului Dragnea: függetlenül attól, hogy milyen döntést hoz Toader, ha korrekt, akkor támogatni fogom

Dragnea: függetlenül attól, hogy milyen döntést hoz Toader, ha korrekt, akkor támogatni fogom

„Én támogatni fogom, függetlenül attól, hogy mit mond, egyetlen feltétellel: ha a hozzáállás becsületes és jól megalapozott lesz, függetlenül a javaslattól, vagy attól, hogy milyen értékelést mutat be a nyilvánosságnak, mert ő itt, önöknél egy műsorban azt mondta, hogy kiértékelőre készül” – fejtette ki Dragnea annak kapcsán, hogy az igazságügyi miniszternek hétfőn kellene ismertetnie Laura Codruţa Kövesi DNA-főügyész és Augustin Lazăr legfőbb ügyész tevékenységének kiértékelését.

A PSD elnöke azt mondja, támogatni fogja Tudorel Toadert, ha a hozzáállása korrekt, becsületes, megalapozott lesz.

„Támogatni fogom és a PSD is. Várom, hogy lássam, milyen kiértékelővel rukkol elő. Nem is akartam ötleteket adni, ki tudja, aztán valaki azt mondja, hogy szuggerálom neki” – fogalmazott Dragnea.

Tudorel Toader igazságügyi miniszter kedden, a Legfelsőbb Igazságszolgáltatási Tanács (CSM) székházánál úgy nyilatkozott, közeledik Románia legfőbb ügyésze és az Országos Korrupcióellenes Ügyosztály (DNA) főügyésze kiértékelésének a vége, és néhány nap múlva bejelenti a következtetéseket.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici