Grindeanu válaszol a PSD berkeiből érkező bírálatokra: senki sem tökéletes

Sorin Grindeanu kormányfő szerda este az Antena 3 hírcsatorna műsorában válaszolt az őt az ellenzék és a Szociáldemokrata Párt (PSD) berkeiből ért bírálatokra, közölve, „senki sem tökéletes”, és „mindig lehet jobban csinálni”. Kijelentésével az általa vezetett kormány tevékenységére utalt.

20 afișări
Imaginea articolului Grindeanu válaszol a PSD berkeiből érkező bírálatokra: senki sem tökéletes

Grindeanu válaszol a PSD berkeiből érkező bírálatokra: senki sem tökéletes

„A mi dolgunk, hogy elvégezzük a munkát. Lehet jobban csinálni? Mindig. Senki sem tökéletes, de ugyanakkor vannak jó dolgok, amiket véghezvittünk ezekben a hónapokban. Olyan dolgokról van szó, amiket nem mi mondunk vagy azok, akik támogatnak. Ezeket a dolgokat nemzetközi szinten is elismerik, és korábban beszéltem róla. A kormányzati tevékenység javításáról. Mindig lehet jobban csinálni. Fontos, hogy a párbeszéd építő jellegű legyen, és nem vagyok az a kormányfő, aki választ ad egyeseknek, akik bizonyos dolgokat mondanak” – fogalmazott a miniszterelnök.

Grindeanu kerülte a választ a Nicolae Bădălăunak, a PSD ügyvezető elnökének a nap folyamán tett kijelentéseire.

„Az én szerepem az, hogy kormányfő legyek. Nem fogok ebben a témában választ adni. Az én dolgom miniszterelnökként, hogy kormányozzak azzal a csapattal együtt, amelyet én vezetek. Nem láttam Bădălău úr nyilatkozatait, és ha láttam volna is azokat, nem bocsátkoznék szóváltásba. Engem és a Szociáldemokrata Pártot az érdekel, hogy kormányozzunk, és gyakorlatba ültessük a kormányprogramot” – fogalmazott.

Nicolae Bădălău szerdán úgy nyilatkozott, hogy a PSD „nem siet” a Cotroceni-palotába egy új kormánnyal, azonban bármikor készek leváltani Sorin Grindeanu miniszterelnököt vagy bármelyik tárca vezetőjét.

Amikor később Liviu Dragnea PSD-elnököt arra kérték, hogy kommentálja az ügyvezető elnök által felvázolt forgatókönyvet a teljes kormány leváltásáról, azt mondta, Bădălău nagyon jó forgatókönyvíró, és egyúttal nagyon jól tájékozott.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici