Heti kétszer repül ezentúl Kolozsvárról Nizzába a Blue Air

Hétfőtől Nizzába is lehet utazni Kolozsvárról, a Blue Air fapados légitársaság ezentúl hetente kétszer – hétfőn és pénteken – teszi meg a távot oda és vissza.

30 afișări
Imaginea articolului Heti kétszer repül ezentúl Kolozsvárról Nizzába a Blue Air

Heti kétszer repül ezentúl Kolozsvárról Nizzába a Blue Air

Az Avram Iancu Nemzetközi Repülőtér hétfői közleménye szerint a Blue Air kilenc bel- és külföldi célpontra működtet járatokat.

„A kolozsvári Avram Iancu repülőtér hétfőn új, Kolozsvár-Nizza járatot avatott, amelyet a Blue Air légitársaság üzemeltet hetente kétszer, hétfőn és pénteken. Az új útvonalon 189 férőhelyes Boeing B737-800 típusú gépek járnak. A Blue Air kilenc bel-és külföldi célpontra repül a kincses városból, el lehet jutni a diszkont légitársaság gépeivel Bukarestbe, Jászvásárra, Temesvárra, Londonba, Liverpoolba, Dublinba, Birminghambe, Larnacárba és Nizzára” – áll az idézett közleményben.

Gheorghe Răcaru, a Blue Air vezérigazgatója elmondta, vonzó üdülési célponttal gyarapodott a kínálatuk.

A kolozsvári légikikötő 2016 utasforgalmi rekordot döntött: 1,8 millió utas fordult meg a reptéren, 394 667-tel több, mint egy évvel korábban, ami 26,56 százalékos növekedést jelent. Így a reptér továbbra is az ország legnagyobb regionális reptere, és a bukaresti Henri Conadă légikikötő után országos viszonylatban a második.

2017-ben 2,7-3 millió utasra számítanak.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici