Új politika a Wizz Airnél: a nagyméretű kézipoggyászért október 29-étől nem kell fizetni

Nem kell pluszba fizetni a Wizz Air fapados légitársaság járatain az 55x40x23 centiméteres kézipoggyászért 2017. október 29-étől – jelentette be szerdai közleményében a magyar kötődésű vállalat.

27 afișări
Imaginea articolului Új politika a Wizz Airnél: a nagyméretű kézipoggyászért október 29-étől nem kell fizetni

Új politika a Wizz Airnél: a nagyméretű kézipoggyászért október 29-étől nem kell fizetni

Az utasok felvihetik magukkal a fedélzetre az 55x40x23 centiméteres poggyászt is, ez a téli menetrend életbe lépésével benne lesz a jegyárban.

A módosítással 50 százalékkal nő meg a mostanihoz képest a fedélzetre felvihető csomag mérete – jegyzi meg a Wizz Air közleménye.

„Azok az utasok, akik október 29-e után utaznak, és már kifizették a nagyméretű kézipoggyász ellenértékét a Wizz Air csatornáin keresztül, azok 120 százalékban kapják vissza a kifizetett összeget Wizz Air számlájukra” – tájékoztat a diszkont légitársaság.

Közölték egyúttal, hogy egy új szolgáltatással is előrukkolnak, aminek a neve Wizz Priority – ez garanciát nyújt azoknak az utasoknak, akik élnek ezzel a szolgáltatással, hogy október 29-éig a kisméretű (40x30x18 cm ), azt követően pedig a nagyméretű kézipoggyászukat felvihetik az utastérbe.

A garancia a tájékoztatás szerint érvényes azokra is, akik megvásárolták a Wizz Go, Wizz Plus és Wizz Privilege Pass szolgáltatásokat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici