Tudose Sorosról: az az érdeke, hogy destabilizálva Dragneát, destabilizálja az országot

Mihai Tudose miniszterelnök a kormánykoalíció hétfői ülését követően úgy nyilatkozott, „nyilvánvaló, hogy Soros György érdeke az, hogy destabilizálva Dragneát, destabilizálja a pártot, a kormánykoalíciót, a bukaresti kormányt és végsősoron Romániát.

27 afișări
Imaginea articolului Tudose Sorosról: az az érdeke, hogy destabilizálva Dragneát, destabilizálja az országot

Tudose Sorosról: az az érdeke, hogy destabilizálva Dragneát, destabilizálja az országot

„Nem hiszen, hogy feltétlenül egyetlen emberről van szó. Dragnea úr a párt elnöke. Nyilvánvaló, hogy destabilizálva a pártelnököt, destabilizálod a pártot is, a kormánykoalíciót is, a kormányt is, és nyilvánvalóan az országot” – fejtette ki a kormányfő, ironizálva is egyúttal Sorost.

„Nincs, nem is lehet. Istenem, nincsenek érdekei sehol sem… Ez nyilvánvaló! Hogy is lennének itt érdekei? Ő a Vöröskereszt” – fogalmazott.

Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke vasárnap este úgy nyilatkozott, semmiféle biznisze sincs Brazíliában, azt mondja, „minden Sorostól indul”.

„Az elmúlt hónapok során elég kemény állásfoglalásaim voltak, és vannak továbbra is ezen balvégzetű személlyel szemben, aki Soros György, és azt üzenem neki most is: Nem adom fel! Minden Sorostól indul, attól a rossztól, amit ebben az országban tenni akar, és nem csak ebben az országban. Egyszerű. (…) Bizonyosság, hogy nagyon szervezett dologról van szó” – összegzett Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici