Tomac: eredeti, Erdogan-típusú demokrácia felé tartunk, Dragnea megfélemlíti az ellenzéki sajtót

Eugen Tomac, a PMP ügyvezető elnöke azt mondja, a Rise Project szerkesztőségében zajlott adóhatósági ellenőrzés azt bizonyítja, hogy „Románia eredeti, Erdogan-típusú demokrácia felé tart”, kijelentve: Liviu Dragnea „teljhatalmú uralkodó” módjára próbálja megfélemlíteni „az ellenzéki sajtót”.

20 afișări
Imaginea articolului Tomac: eredeti, Erdogan-típusú demokrácia felé tartunk, Dragnea megfélemlíti az ellenzéki sajtót

Tomac: eredeti, Erdogan-típusú demokrácia felé tartunk, Dragnea megfélemlíti az ellenzéki sajtót

„A csalásellenes felügyelőség (ANAF) Rise Projectes támadása tagadhatatlanul bizonyítja, hogy Románia eredeti, Erdogan-típusú demokrácia felé tart. Liviu Dragnea teljhatalmú vezérként viselkedik, és megpróbálja megfélemlíteni az ellenzéki sajtót, bármilyen gyenge is az, ököllel próbálja szájon vágni, és ehhez azokat az állami intézményeket használja fel, amelyek őt alázatosan szolgálják” – írja Eugen Tomac, a PMP ügyvezető elnöke a Facebookon.

Tomac szerint „nevetséges”, ahogyan Liviu Dragnea megpróbálja elhárítani magáról a felelősséget.

„A Szociáldemokrata Párt (PSD) vezetője egyszerűen nevetséges, ahogyan megpróbálja elhárítani magáról a felelősséget, és kijelenti, hogy semmi köze az ANAF felügyelőinek megjelenéséhez a Rise Project szerkesztőségében. Az adóhatóság főnöke egyszerűen szánalmas, amikor azt mondja, hogy a csütörtöki ellenőrzés a csalásellenes igazgatóság rizikófelmérésének nyomán történt, bejelentés alapján, és hogy az intézmény több száz ellenőrzést hajtott már végre egyes kiadványok tartalmától teljesen függetlenül” – írja Tomac.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici