Băsescu, colindat la Cotroceni de grupuri de copii, cu urarea "Să trăiţi bine! "

Preşedintele Traian Băsescu a primit marţi la Cotroceni câteva grupuri de copii care l-au colindat de sărbători şi i-au urat "La mulţi ani!" şi "Să trăiţi bine".

56 afișări
Imaginea articolului Băsescu, colindat la Cotroceni de grupuri de copii, cu urarea "Să trăiţi bine! "

Băsescu, colindat la Cotroceni de grupuri de copii, cu urarea "Să trăiţi bine! "

Şeful statului primeşte în fiecare an de sărbători grupuri de copii la Palatul Cotroceni. În acest an au fost prezenţi aproximativ 200 de copii. Aceştia au venit însoţiţi de părinţi şi educatori.

Preşedintele Traian Băsescu a ascultat pe rând grupurile de copii care i-au cântat şi l-au colindat, le-a urat "La mulţi ani" şi s-a fotografiat alături de aceştia. Toate grupurile de copii i-au urat şefului statului "La mulţi ani" iar unul dintre aceste grupuri, la îndemnul educatorului, a stricat în cor: "Să trăiţi bine", ceea ce l-a făcut pe şeful statului să izbucnească în râs.

La eveniment a fost prezent şi un Moş Crăciun care, l-a finalul evenimentelui, a împărţit cadouri copiilor.

În încheiere, şefului statului le-a mulţumit tuturor pentru că au venit la Cotroceni amintind că unii dintre aceştia au fost prezenţi şi în urmă cu un an pentru a-l colinda.

Traian Băsescu i-a chemat pe copii şi anul viitor. "Depinde când s-or termina alegerile", a completat Băsescu, râzând.

(Material realizat de Cristian Fierbinţeanu, fierbinteanu@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici