PSD a deprins economia de piaţă - vinde caricaturi, cârnaţi şi operele liderilor săi - FOTO

PSD a demonstrat, vineri, la reuniunea Consiliului Naţional, desfăşurată la Palatul Parlamentului, că a deprins rigorile economiei de piaţă, montând standuri unde se vând caricaturi cu liderii partidului şi se promovează branduri ecologice, precum magiunul de Topoloveni.

492 afișări
Imaginea articolului PSD a deprins economia de piaţă - vinde caricaturi, cârnaţi şi operele liderilor săi - FOTO

PSD a deprins economia de piaţă - vinde caricaturi, cârnaţi şi operele liderilor săi

Cei circa 1000 de participanţi la reuniunea PSD au avut surpriza să constate, vineri seară, că pe holurile Palatului Parlamentului nu mai sunt amplasate doar bufetele de la care se pot achiziţiona sandvişuri, cârnaţi, pulpe sau piept de pui pane - cum se întâmpla până acum -, ci şi standuri unde se vând cărţi, caricaturi cu liderii partidului, obiecte promoţionale marca PSD sau se pot degusta produse ecologice.

Astfel, chiar la intrarea pe holul principal, mai multe domnişoare costumate în port tradiţional românesc îi îmbiau pe participanţi la degustarea de magiun de Topoloveni, un produs funcţional eco, obţinut din prune proaspete şi care nu conţine E-uri.

Domnişoarele le ofereau participanţilor şi diferite tipuri de ceai fierbinte şi îi îndrumau spre spaţiul amenajat pentru degsustarea de cârnaţi tradiţionali eco şi a mierii de albine de tei, tot eco. Tot aceste purtătoare de straie tradiţionale vindeau, la un stand special amenajat, cărţi din domeniul agricol, specifice unuia dintre seminariile Consiliului Naţional.

Imediat după întâlnirea cu tradiţiile culinare româneşti, participanţii la reuniunea PSD erau invitaţi la două standuri speciale de unde puteau să îşi achiziţioneze obiecte promoţionale de culoare roşie, inscripţionate cu marca PSD, astfel: un fes - 5 lei, un tricou - 10 lei, o racletă de curăţat parbrizul maşinii - 3 lei, un ceas de perete - 15 lei sau o sacoşă - 1 leu.

Degustătorii de umor, de această dată, au putut să îşi selecteze caricaturile liderilor lor politici de la standul ISD, de unde le achizţionau cu suma modică de doar 15 lei bucata.

Periplul culinar şi umoristic al membrilor PSD a fost însă completat de întâlnirea cu cultura, cei veniţi la Palatul Parlamentului putând să îşi achiziţioneze cărţi scrise de Ion Iliescu - "Fragmente de viaţă şi istorie trăită", la preţul de 65 de lei sau titluri ale lui Adrian Năstase - care se vindeau cu sume cuprinse între 20 şi 30 de lei.

După toate aceste invitaţii culinare, umoristice sau culturale, în capătul holului mare, social-democraţii ajungeau, în sfârşit, la spaţiul destinat sandvişurilor, cârnaţilor, pulpelor de pui pane, savarinelor, amandinelor, sucurilor şi cafelelor de tot felul, pe care, de asemenea, şi le puteau procura contra cost.

(Material realizat de Liviu Dădăcuş,liviu.dadacus@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici