Ediţie specială ”Marius Tucă Show”. Invitaţi, actorii Rodica Mandache şi Marius Manole. Mandache: Dumnezeu să îl odihnească pe Paul Goma, a fost un om foarte special. Marius Manole: Până în vară nu vom juca nimic

Ediţie specială ”Marius Tucă Show”. Invitaţi au fost actorii Rodica Mandache şi Marius Manole. Aceştia au vorbit despre condiţia artiştilor în timpul epidemiei de Covid-19. Marius Manole a spus că actorii de teatru au fost anunţaţi că până în vară nu vor mai juca.

1632 afișări
Imaginea articolului Ediţie specială ”Marius Tucă Show”. Invitaţi, actorii Rodica Mandache şi Marius Manole. Mandache: Dumnezeu să îl odihnească pe Paul Goma, a fost un om foarte special. Marius Manole: Până în vară nu vom juca nimic

Ediţie specială ”Marius Tucă Show”, de la ora 18.00. Invitaţi vor fi actorii Rodica Mandache şi Marius Manole.

Redăm principalele teme dezbătute în emisiune:
 
Marius Manole: Doamna Rodica, v-ati gandit sa cititi publicului dumneavoastra pe Facebook?
 
Rodica Mandache: Trebuie sa ne gandim foarte serios. Trebuie sa ne reinventam tot timpul. Trebuie mereu sa inventam alte lucruri si sa schimbam la 180 de grade realitatea noastra.
 
 
 
Marius Manole: Ma bucur de pauza asta, dar ma ingrozesc de caderea economica care va veni dupa. Daca nu ma omoara coronavirusul, ma omoara criza economica. Am fost anuntati la teatru ca pana in vara nu vom juca nimic.
 
Marius Manole: In seara aceasta la ora 19 va fi spectacolul Ivanov pe site-ul Teatrului Bulandra.
 
Rodica Mandache: Foarte frumos spectacol!
 
Marius Manole: Intre noi si personaj este o suprapunere perfecta.
 
Marius Tucă: Doamna Rodica, ce rol ati fi vrut sa jucati si nu ati avut ocazia?
 
Rodica Mandache: Richard al III-lea.
 
 
Marius Tucă: A murit Paul Goma internat la Paris cu coronavirus, unul dintre putinii dizidenti adevarati.
 
Rodica Mandache: Sotul meu a fost pedepsit ca a semnat cartea lui Goma, Dumnezeu sa il odihneasca, a fost cineva foarte special.
 
Marius Tucă: Ce ati primit de mancare in aceasta perioada?
 
Rodica Mandache: Tot orasul imi aduce de mancare, am primit de la Ioshi un pachet

Marius Manole: Noi avem noroc ca Ebola nu a ajuns la noi.

Rodica Mandache: Gripa spaniola a facut ravagii in toata lumea. Fugea virusul de colo-colo.

Marius Manole: Doamna Rodica, cat credeti ca va umbla virusul asta prin lume?

Rodia Mandache: Sufera mutatii. Avand in vedere ca s-a modificat cadrul, afecteaza alte forme. Lumea se lupta altfel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici