„Marius Tucă Show”. Cum ar fi arătat Cina cea de taină în vremea coronavirusului? Rodica Mandache: Ar fi fost câte o farfurie şi un pahar pe care ar fi scris numele

Ediţie specială ”Marius Tucă Show”, miercuri, 15 aprilie, cu îndrăgiţii actori Marius Manole şi Rodica Mandache.

651 afișări

Marius Tucă: Daca e sa ne luam dupa ultimele stiri ar trebui sa iesim toti acum de Paste.

Marius Manole:  Nu inteleg oamenii ce insemna credinta si ce inseamna sa incalci un ordin. Credinta nu e numai cand mergi la biserica, ci ce faci in fiecare zi. Intr-un orasel au fost amendati 18 oameni ca s-au dus la inmortmantare si au dosar penal.

Ce e mai important? Sa iei lumina sau sa iti vezi parintii/bunicii dupa ce trece pandemia asta? Ma intristeaza chestia asta, ca nu putem sa muncim. Daca tot nu ma vad cu mama, hai sa facem cumva sa muncim. Cat o sa mai tinem in loc chestia asta?

Mama mi-a zis ca o sa iesim peste 2 luni din casa. Nu o sa iesim peste 2 luni din casa.

 

Marius Tuca: Vor veni si alte coronavirusuri. Si atunci acel vaccin va acoperi toata gama de coronavirusuri. Noi, tinerii, ne vom imuniza cumva.

Cum v-ati sarbatorit ziua de nastere?

Rodica Mandache: Foarte frumoasa. La ora 11 m-a sunat Manole si am stat si am sarbatorit cu el ziua mea si mi-a facut o mare placere.

Multumesc ca ma sarbatoriti asa frumos. Marius mi-a trimis 100 de frezii.

 

Marius Manole: Ce-ati mai primit de la fani, fosti iubiti?

Rodica Mandache: N-am mai primit nimic.

Marius Tuca: Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere?

Rodica Mandache: Au fost multe.

Marius Manole:  Daca nu ar fi fost coronavirusul unde v-ati fi dus?

Rodica Mandache: Am avut o invitatie dar nu s-a putut onora din cauza virusului.

Marius Manole: Ma contrariaza faptul ca sunt foarte masini pe strada. Sunt multi oameni pe strada care circula la orice ora. Crestinii catolici nu aveau si ei dreptul sa mearga la biserica? De ce sa discriminam? Nu imi plac oameni care nu respecta poporul. Trec la catolicism. Mi se pare ca partea aia catolica e mai cu mintile acasa. Ati fi iesit din casa de Inviere daca s-ar fi dat voie?

Rodica Mandache: Sigur ca da.

Marius Manole: Nu, in contextul asta al coronavirusului.

Rodica Mandache: Da.

Rodica Mandache: Stii ce semnificatie are fiecare zi din saptamana patimilor?

Marius Tuca: Cum ar fi aratat cina cea de taina in vremea coronavirusului?

Rodica Mandache: Ar fi fost cate o farfurie si un pahar pe care ar fi scris numele.

Marius Manole: Cum ati trait vizionarea spectacolului joy.megaJoy?

Rodica Mandache: E un spectacol la care Afrim m-a iubit foarte tare pentru ca iubea foarte tare personajul. Repetitiile erau deosebite. Colegele mele erau extraordinare. Am iubit foarte mult acest spectacol si am suferit foarte mult cand l-au scos de pe afis.

Marius Manole - Cum poti sa renunti la acest spectacol?

Marius Tuca: Cu cine ati mai vorbit, doamna Rodica?

Rodica Mandache: A fost ziua mea si am vorbit cu abolut toata lumea. Domnul Ralea m-a sunat, domnul Alifantis, domnul Malaele si inca jumatate din tara.


Cei trei cunoscuţi realizatori de radio şi televiziune vor discuta despre flori, filme, teatru, poezie, fete şi băieţi.

Nu rata momente unice cu Rodica Mandache şi Marius Manole, miercuri, începând cu ora 18.00, într-o emisiune LIVE "Marius Tucă Show", pe mediafax.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici