Marius Tucă Show, diseară, ora 19:00, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Eduard Uzunnov, owner Regatta & Galeria de artă Rotenberg-Uzunov şi publicistul Ion Cristoiu

578 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show, diseară, ora 19:00, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Eduard Uzunnov, owner Regatta & Galeria de artă Rotenberg-Uzunov şi publicistul Ion Cristoiu
Căutaţi felicitari care inspiră miracolul Craciunului? Le găsiţi la Galeria Rotenberg Uzunov, în perioada 8-23 decembrie 2021!
 
Eduard Uzunov vorbeşte la Marius Tucă despre campania #strangemunmilion, dedicată copiilor care, pentru o şansă la viaţă, au nevoie de ventilaţie la domiciliu. Daţi speranţă la viaţă prin artă! 
 
Ion Cristoiu şi Marius Tucă fac diseară bilanţul politic, la un an de la parlamentarele din 6 decembrie 2020. Ce a rămas astăzi din România crizelor şi a luptei politice? Vor reuşi PNL şi PSD să adopte, până de Crăciun, bugetul pentru 2022 şi să treacă de legislativ certificatul Covid? 
 
La Aleph News şi pe mediafax.ro: „ Fii bun ori de câte ori este posibil. Întotdeauna este posibil!” (Dalai Lama)
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici