Pieţele se mută în stradă. Nicuşor Dan a vorbit la „Marius Tucă Show” despre situaţia pieţelor închise

  • La „Marius Tucă Show”, Nicuşor Dan a declart că pieţele închise se mută în stradă
  • Primarul capitalei promite acelaşi număr de tarabe din interior, în exterior
  • Acesta a spus că în Bucureşti sunt 40 de pieţe şi la nivel naţional 10.000
1236 afișări
Imaginea articolului Pieţele se mută în stradă. Nicuşor Dan a vorbit la „Marius Tucă Show” despre situaţia pieţelor închise

Povestea pieţelor încă nu a luat sfârşit. Ba le închid, ba le deschid, dar nu pe toate. Cu toate acestea, am căutat să aflăm numărul pieţelor din ţară. Răspunsul solicitării noastre la Institutul de Statistică: nu sunt date exacte....

Luat la întrebări de Marius Tucă la emisiunea de aseară, Nicuşor Dan, primarul Municipiului Bucureşti, pare să aibă o idee vagă de câte pieţe ar urma să fie afectate de hotărârile celor de la putere. „În Bucureşti avem 30-40 de pieţe. Asta înseamnă că la nivel naţional avem 10.000, aşa, vorbind foarte grosier”, spune el.
 
Şi tot la Marius Tucă Show ai mai aflat un lucru. Te aprovizionai de la o piaţă închisă? Îmbracă-te bine. Este posibil să îţi faci cumpărăturile în stradă, indiferent de vremea friguroasă.
 
„O să rezolvăm astfel încât să avem, dacă nu weekend-ul aceasta, weekend-ul viitor, să avem acelaşi număr de tarabe afară faţă de cele care erau înăuntru. Oamenii aceia reuşesc să vândă în pieţe volante, deschise de 3-4 ani de zile, inclusiv în săptămânile de iarnă. Pieţele volante în care oamenii vând de ani de zile.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici