VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: Adrian Marinescu, jurnalista Tess Dunlop şi Ion Cristoiu

143 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: Adrian Marinescu, jurnalista Tess Dunlop şi Ion Cristoiu

Noua Zeelandă intră în lockdown, în Europa, discuţiile pe această temă sunt foarte aprinse. Ce facem? Cum ne pregătim de şcoală? Ne vaccinăm copiii? Hai diseară să-l vezi pe medicul Adrian Marinescu într-o discuţie care, în contextul deciziilor internaţionale pe tema lockdown-ului, se impune.

"M-am îndrăgostit iremediabil de România acum 30 de ani", spunea undeva jurnalista Tessa Dunlop. Este istoric de profesie, a scris mult despre ţara noastră, cu bune şi cu rele deopotrivă. Are un proiect recent în care promovează personalităţi din istoria şi cultura română. Vino diseară s-o cunoşti pe Tessa Dunlop – jurnalista care vorbeşte româna mai bine ca un român!

Retragerea trupelor americane din Afghanistan este evenimentul numărul unu nu doar al zilei, nu doar al săptămânii, ci al ultimilor 30 de ani. Este opinia publicistului Ion Cristoiu. Diseară, vine la Marius Tucă să-ţi spună ce implicaţii are gestul americanilor de a lăsa pradă talibanilor una dintre cele mai vulnerabile ţări ale planetei.

Marius Tucă Show. Diseară, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnnews.ro. "Recucerirea Capitalei Kabul de către talibani este, în primul rând, nespus de tragică" (New York Times).

Autor: Luiza Moldovan

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici