VIDEO Marius Tucă Show, ora 19:00, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: Adriana Săftoiu, Ana şi Monica Odagiu

270 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, ora 19:00, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: Adriana Săftoiu, Ana şi Monica Odagiu

Adriana Săftoiu s-a remarcat ca un politician redutabil, capabil să sancţioneze argumentat şi onest derapajele din lumea politică. Vine la Marius Tucă în calitate de specialist în comunicare şi-ţi spune cu subiect şi predicat despre războiul civil din PNL.

Pe Ana şi Monica Odagiu le ştii. Sunt actriţe şi rebele. Se dau cu mult succes pe TikTok şi pe alte reţele de socializare, iar filmuleţele lor se pot încadra cu succes la capitolul "satiră socială". Sunt frumoase, talentate, ironice, puternice, lipicioase şi încă ceva – lumea le mai şi confundă, deşi între ele sunt zece ani diferenţă.

Vino diseară la Marius Tucă (pentru) Show! Ţi-am pregătit un platouaş cu fineţuri şi dulceţuri. La şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro.

"<Credeţi în coviduţ?>, <Da!>, <Şi eu cred, da' am înţeles că ăsta nu vine la taxi!>" (Ana şi Monica Odagiu, un filmuleţ).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici