Apelul salvamontiştilor: renunţaţi la drumeţiile spre creasta Făgăraşului

Riscul de avalanşă e de gradul 4 generalizat.

111 afișări
Imaginea articolului Apelul salvamontiştilor: renunţaţi la drumeţiile spre creasta Făgăraşului

Apelul salvamontiştilor: renunţaţi la toate turele spre creasta Făgăraşului

„Temperaturile foarte ridicate au făcut <casă bună> cu zăpada ninsă şi spulberată la începutul săptămânii... riscul de avalanşă e de gradul 4 generalizat. Credeţi-ne pe cuvânt că zăpada este instabilă inclusiv pentru Lespezi, ca să nu mai vorbim de alte ture”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Slavamont Argeş.

După avalanşa precedentă din căldarea Bâlii, vineri a mujrit un salvator montan de 33 de ani de la Sibiu, „excelent schior de free-ride, în urma unei avalanşe în Văiuga”.

„Credeţi-ne pe cuvânt că trebuie să renunţaţi la toate turele pentru creasta Făgăraşului, pentru o perioadă”, este apelul salvamontiştilor din Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
salvamont,
apel,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici