Avertizare Infotrafic: mai multe drumuri din Moldova, închise din cauza vremii

Mai multe drumuri naţionale din zona Moldovei sunt închise joi dimineaţa, din cauza avertizării Cod roşu de ninsoare şi viscol, potrivit Centrului Infotrafic.

794 afișări
Imaginea articolului Avertizare Infotrafic: mai multe drumuri din Moldova, închise din cauza vremii

Avertizare Infotrafic: mai multe drumuri din Moldova, închise din cauza vremii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că din cauza zăpezii depuse pe carosabil, a vizibilităţii reduse, ca măsură de siguranţă a participanţilor la trafic, circulaţia este închisă pe toate drumurile publice din afara localităţilor din judeţele Botoşani şi Iaşi, dar şi pe DN 2 Bacău – Hârleşti, judeţul Bacău; DN 2F Buhoci – Străminoasa, judeţul Bacău; DN 15D Roman - Piatra Neamţ, judeţul Neamţ; DN 2 Fălticeni – Siret, judeţul Suceava; DN 17 Suceava – Păltinoasa, judeţul Suceava; DN 29 Suceava – Botoşani; DN 2H Rădăuţi – Vicovu de Jos, judeţul Suceava; DN 17A Rădăuţi – Marginea, judeţul Suceava şi pe DN 2K Solca – Milişăuţi, judeţul Suceava.

Alte drumuri naţionale au circulaţia restricţionată pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone. Este vorba de DN 2 Secuienii Noi – Nisiporeşti, judeţul Neamţ.

Poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi ca înainte de a pleca în călătorie să se asigure cu rezerve de carburant, apă şi hrană şi să ia în considerare amânarea deplasărilor care nu sunt urgente pe perioada manifestărilor meteorologice periculoase.

Pentru evitarea blocajelor de trafic, poliţiştii le recomandă şoferilor să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule şi să permită intervenţia utilajelor de deszăpezire, precum şi a autovehiculeor care circulă în regim prioritar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici