Ceaţa afectează traficul auto în mai multe zone ale ţării

Ceaţa afectează circulaţia maşinilor pe mai multe sectoare de drum din România. Se circulă cu greutate în Ardeal, Moldova şi Dobrogea.

99 afișări
Imaginea articolului Ceaţa afectează traficul auto în mai multe zone ale ţării

Ceaţa afectează traficul auto în mai multe zone ale ţării

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că vineri pe arterele rutiere din judeţele Alba, Arad, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu, Suceava, Timiş şi Vaslui este ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 50 de metri.

De asemenea, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa se circulă cu greutate din cauza ceţii între kilometrii 144 şi 212. Probleme sunt şi pe toată autostrada A4 Ovidiu - Agigea.

Totodată, ceaţă groasă este pe autostrada A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 369 şi 412, precum şi pe tronsonul Sebeş-Turda al autostrăzii A 10.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu multă atenţie, să reducă semnificativ viteza, să folosească luminile de ceaţă, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să evite manevrele riscante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici