Cod galben de ceaţă, miercuri dimineaţă, în 22 de judeţe

  • Meteorologii au emis, miercuri dimineaţă, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă pentru 22 de judeţe.
  • Infotrafic anunţă ceaţă pe Autostrada A1 Sibiu - Deva.
116 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă, miercuri dimineaţă, în 22 de judeţe

Cod galben de ceaţă, miercuri dimineaţă, în 22 de judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizări de tip nowcasting Cod galben de ceaţă, valabile până la ora 10.00, în Tulcea - zona continentală, Alba, Braşov, Mureş, Harghita, Sibiu, în localităţi din Covasna, Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud.

Alte avertizări sunt în vigoare până la ora 9.00 în localităţi din Bacău, Botoşani, Suceava, Galaţi, Neamţ,Vrancea, Brăila, Buzău şi Călăraşi, precum şi în întreg judeţele Iaşi, Vaslui şi Ialomiţa.

Ceaţa determină vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că sunt semnalate condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri între 100 şi 150 de metri pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, pe tronsonul kilometric 238 - 316.

În condiţii de ceaţă se circulă şi pe mai multe artere rutiere de pe raza judeţelor Alba, Arad, Braşov, Cluj, Covasna, Harghita, Mureş, Satu Mare, Sibiu, Timiş şi Tulcea.

„Adaptaţi viteza, măriţi distanţa de siguranţă între autovehicule, evitaţi oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă! Folosiţi luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi nu vă angajaţi în efectuarea de manevre periculoase în condiţii de vizibilitate redusă”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ceaţă,
cod galben

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici