Cod portocaliu de viscol în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, Cod galben de vânt în alte zone

Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de viscol în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, valabil marţi de la ora 12.00 la 23.00.

107 afișări
Imaginea articolului Cod portocaliu de viscol în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, Cod galben de vânt în alte zone

Cod portocaliu de viscol în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, Cod galben de vânt în alte zone

Potrivit ANM, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, la altitudini de peste 1700 m, vor fi intensificări susţinute ale vântului cu rafale de 90-110 km/h, va ninge şi va fi viscol, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

O avertizare Cod galben este valabilă de marţi de la ora 10.00 până miercuri la ora 8.00. Conform acesteia, la munte, mai ales la altitudini de peste 1500 m, va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. Cantităţile de apă vor fi local de 20-35 l/mp. Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 60-75 km/h şi vor fi intervale cu viscol şi vizibilitate redusă.

Intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de 45-50 km/h vor fi şi în sudul Banatului, sud-vestul Transilvaniei şi în estul Munteniei.

O altă avertizare Cod galben, în vigoare până miercuri la ora 10.00, vizează Dobrogea, unde vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55-60 km/h şi izolat de peste 70 km/h pe litoral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici