Cod roşu de ploi torenţiale în localităţi din judeţul Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare cod roşu de ploi torenţiale pentru localităţi din judeţul Cluj.

153 afișări
Imaginea articolului Cod roşu de ploi torenţiale în localităţi din judeţul Cluj

Cod roşu de ploi torenţiale în localităţi din judeţul Cluj

Potrivit ANM, vor fi averse torenţiale care vor acumula peste 40...50 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină.

În zona avertizată s-au acumulat cantităţi de peste 40 l/mp.

Sunt vizate zonele Cătina, Ţaga, Geaca şi Buza din judeţul Cluj.

Avertizarea cod roşu este valabilă până la ora 17.00.

ISU Cluj a emis mesaj RO ALERT de Cod Roşu de vreme rea, valabil până la ora 18:00, pentru comunele Cătina, Ţaga, Geaca, Buza. Până acum nu s-au primit solicitări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cod roşu,
ploaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici