Companiile aeriene americane au anulat peste 850 de zboruri din cauza uraganului Idalia

Companiile aeriene americane au anulat peste 850 de zboruri, în timp ce uraganul Idalia ajunge în Florida. De asemenea, sute de zboruri au fost amânate şi ar putea fi anulate ulterior, potrivit Reuters.

309 afișări
Imaginea articolului Companiile aeriene americane au anulat peste 850 de zboruri din cauza uraganului Idalia

AP News

Southwest Airlines a anulat peste 200 de zboruri, în timp ce Delta Air Lines şi American Airlines au anulat 148 şi, respectiv, 98 de zboruri, până la ora 8:17 a.m. ET, potrivit site-ului de urmărire a zborurilor Flightaware.com. Şi alte compnaii au făcut anunţuri asemănătoare.

De asemenea, aproximativ 795 de zboruri au fost amânate.

Aeroporturile din Tampa, Clearwater şi Tallahassee şi-au oprit operaţiunile.

Idalia s-a transformat marţi din furtună tropicală în uragan, la o zi după ce a trecut prin Cuba, unde a avariat case, a întrerupt curentul electric, a inundat sate şi a provocat evacuări în masă.

*Mai jos se poate urmări LIVE desfăşurarea uraganului Idalia în Florida

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
uragan,
zboruri,
sua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici